Eclair Affair Kesselskade 55 6211 EN Maastricht +31434500000 info@eclairaffair.nl

Zoete hartstocht

Weet u nog hoe uw kinderhart sneller ging kloppen bij de aanblik van een kleurrijk gebakje? Dat enthousiasme voor lekkernijen hebben wij bij Eclair Affair vastgehouden.

Van kleins af aan was de Moldavische Tanya al dol op eclairs. Met elke chocolade-, koffie- of aardbeieneclair die ze opsmulde, groeide haar affectie voor de Franse patisserie.

De bakkende jurist
Tanya rondde haar master Rechtsgeleerdheid af en ging aan het werk als bedrijfsjurist, maar de gebakjes bleven haar roepen. Na een stressvolle werkdag was ze vaak achter de computer te vinden, kijkend naar foto’s en filmpjes over gebak. Hier vond ze haar rust, en ze kon niet anders dan in Boekarest in de leer te gaan bij een Belgische patisserieschool.

Een Maastrichtse droom
Na twee jaar een cateringbedrijf te hebben gerund in Moldavië, kwamen Tanya en haar man Alex in 2016 naar Nederland met een duidelijk doel voor ogen: een luxe eclairwinkel openen in Maastricht. In 2020 ging deze droom in vervulling en Eclair Affair werd een feit.

Feestje in een doos
Bij Eclair Affair koopt u een feestje in een doos. Een genietmoment voor uzelf of iemand van wie u houdt. Maastricht heeft ons met open armen verwelkomd en Eclair Affair mocht al vaak complimenten ontvangen voor de unieke gebakjes, die niet overdreven zoet zijn.

Proef de liefde!

PS Een van onze favoriete gebakjes is Napoleon taart. Al eens geproefd?

× Chat met ons