Eclair Affair Kesselskade 55 6211 EN Maastricht +31434500000 info@eclairaffair.nl

Cupcakes

Cupcakes

Verwarm de oven voor op 180 ° C / 160 ° C ventilator / gas 4 en vul een bakje voor 12 cupcake met dozen.

Klop met behulp van een elektrische garde 110 g zachte boter en 110 g gouden basterdsuiker samen tot bleek en luchtig en klop dan 2 grote eieren, een voor een, en schraap na elke toevoeging langs de zijkanten van de kom.

Voeg ½ theelepel vanille-extract, 110 g zelfrijzend bakmeel en een snufje zout toe, klop tot alles goed gemengd is en schep het mengsel in de cupcake-vormpjes.

Bak gedurende 15 minuten tot ze goudbruin zijn en een spies in het midden van elke cake er schoon uitkomt. Laat volledig afkoelen op een rooster.

Om de botercrème te maken, klop 150 g zachte boter tot het superzacht is en voeg dan 300 g poedersuiker, 1 theelepel vanille-extract en een snufje zout toe.

Klop tot een glad mengsel (begin langzaam om een wolk van poedersuiker te voorkomen) en klop dan 3 el melk.

Als je wilt kleuren, roer er dan de kleurstof in. Lepel of pijp op de gekoelde cupcakes.

xsort

× Chat met ons